Om Pirsenteret

Pirsenteret I, II, III og Leiv Eiriksson Senter er til sammen på ca. 65 000 kvm og huser pr. i dag et hundretalls bedrifter.
Pirsenteret eies og drives av E. C. Dahls Eiendom AS.

Alt du forventer av et moderne næringsbygg finner du i Pirsenteret; moderne kontorer, møterom og velutstyrte konferanserom. Totalt bidrar ca. 3000 personer i huset med sin kreativitet og fagkompetanse, noe som gjør senteret til et unikt møtested – både for deg og dine forbindelser.

Pirsenteret er lokalisert på Brattøra som ligger i umiddelbar nærhet av det meste: Trondheim sentrum, havna, hurtigbåtterminal, hurtigruten, cruiseskip-kai, jernbane, flybuss, buss- og taxiholdeplass. Pirbadet er nærmeste nabo, og en lang rekke hoteller ligger innen gangavstand. Det tar 5 minutter å gå til Sentralbanestasjonen, og 15 til Torvet.

Sammen med Nyhavna er Brattøra definert som Trondheims nye satsingsområde for næring og bolig. Området har allerede tiltrukket seg mange aktører, og flere større byggeprosjekter er på gang. Blant prosjektene som er ferdigstilt er Rockheim og Nordens største konferansehotell, Clarion Hotel & Congress Trondheim. En storstilt utbygging vil skje de neste årene når terminaler skal flyttes vekk fra havna.

 

Foto: Sven-Erik Knoff