Lær mer

Om Pirsenteret

Alt du forventer av et moderne næringsbygg finner du i Pirsenteret på Brattøra, rett ved Trondheim sentrum. Vi tilbyr skreddersydde kontorlokaler, møte- og konferanserom med topp fasiliteter, et flott serveringstilbud - og ikke minst, et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø.


Til sammen har cirka 3000 mennesker sin arbeidsplass i Pirsenteret, fordelt på et hundretalls spennende bedrifter. Dette mangfoldet av kompetanse, nettverk og kreativitet gjør senteret til et et unikt møtested - både for deg og dine forbindelser.

 

Pirsenteret ligger i det stadig voksende byområdet Brattøra helt inntil Trondheimsfjorden - med nydelig utsikt mot Munkholmen.

Dette området er sammen med Nyhavna definert som Trondheims nye satsingsområde for næringsvirksomhet. Pirsenteret eies og drives av E.C. Dahls Eiendom og utgjør totalt ca. 65 000 kvadratmeter.

Den sentrale plasseringen gjør at det kun er en spasertur til Trondheim sentrum. Pirsenteret er også glimrende plassert for kollektivreisende med stoppesteder for både buss og flybuss utenfor døren. Samt Trondheim sentralstasjon og hurtigbåtterminalen rett i nærheten.

Nærmeste nabo til Pirsenteret er Pirbadet, Rockheim og Clarion Hotell Trondheim - et av Skandinavias største konferansehotell.

Våre fasiliteter

Servering

Leietakere og besøkende på Pirsenteret nyter godt av vårt velsmakende serveringstilbud. Hegstad & Blakstad har flyttet inn! De serverer lokal, sunn og fristende mat, og leverer mat og drikke til møterom og arrangement i Pirsenteret.

Parkering

I kjelleren under Pirsenteret finner du vår egen parkeringskjeller. Som leietaker av kontor- eller næringslokale i Pirsenteret kan du leie én eller flere parkeringsplasser her - for både korte og lange perioder. 

Sykkel

Vil du sykle til jobben? På Pirsenteret har vi lagt godt til rette for syklister - med innendørs sykkelparkering og eget serviceområde i kjelleren. Vi tilbyr også utleie av el-sykkel for ansatte som ønsker å bruke sykkel av og til.

Trening

På Pirsenteret er det enkelt å være fysisk aktiv! I en travel arbeidshverdag kan det være vanskelig å få tid til trening. Men jobber du i Pirsenteret er det enkelt ta en økt i treningsrommet når det passer for deg - eller delta i felles gruppetreninger med flere.