Hopp til innholdet

OM PIRSENTERET

ALT DU FORVENTER AV ET MODERNE NÆRINGSBYGG FINNER DU I PIRSENTERET PÅ BRATTØRA, SENTRALT PLASSERT VED TRONDHEIM SENTRUM.

Til sammen har cirka 3000 mennesker sin arbeidsplass i Pirsenteret, fordelt på et hundretalls spennende bedrifter. Dette mangfoldet av kompetanse, nettverk og kreativitet gjør senteret til et et unikt møtested - både for deg og dine forbindelser.

Utover et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø tilbyr Pirsenteret skreddersydde kontorlokaler, møte- og konferanserom samt et flott serveringstilbud - alt kombinert med topp fasiliteter.

Pirsenteret ligger i det stadig voksende byområdet Brattøra helt inntil Trondheimsfjorden - med nydelig utsikt mot Munkholmen.
Dette området er sammen med Nyhavna definert som Trondheims nye satsingsområde for næringsvirksomhet. Pirsenteret eies og drives av E.C. Dahls Eiendom og utgjør totalt ca. 65 000 kvadratmeter
Den sentrale plasseringen gjør at det kun er en spasertur til Trondheim sentrum. Pirsenteret er også glimrende plassert for kollektivreisende med stoppesteder for både buss og flybuss utenfor døren. Samt Trondheim sentralstasjon og hurtigbåtterminalen rett i nærheten.
Nærmeste nabo til Pirsenteret er Pirbadet, Rockheim og Clarion Hotell Trondheim - et av Skandinavias største konferansehotell.