Bestill visning av

KONTORLOKALER

Pirsenteret har kontor- og næringslokaler til leie i mange ulike størrelser. Bestill en visning med oss i dag og oppdag mulighetene.


Pirsenteret har et mangfold av bedrifter i en rekke ulike bransjer - som til sammen bidrar til et inspirerende miljø. Vi kan tilby kontor- og næringslokaler for bedrifter i alle størrelser. En gjennomsnittlig bedrift her på Pirsenteret har ca. 15-20 ansatte, men vi har også leietakere med 1-2 ansatte som ønsker å benytte seg av de mange fordelene det er ved å leie hos oss. Er dere en stor virksomhet kan vi tilby lokaler på opp til 1000 kvadratmeter. Og uansett størrelse kan vi skreddersy lokalene til hver enkelt bedrift sitt behov.

FLEKSIBILITET

Hvordan bør kontorlokalet være? Uansett om dere ønsker cellekontor, åpent kontorlandskap eller arbeidsplasser for teamarbeid så gjør variasjonen i næringsarealer på Pirsenteret at vi kan skreddersy lokaler ut i fra bedriftenes behov og ønske om planløsning. 

FELLESAREALER

Glassgaten er hjertet i Pirsenteret med vår populære kantine og kaffebar. I tillegg kan alle ansatte benytte seg av treningsrommet og sykkelparkering med serviceområde i kjelleren. Av næringsarealer til felles bruk finnes også en rekke møterom og auditorium som kan bookes på timebasis av alle som ønsker det.

BESTILL VISNING

1 av 2

Firma