Ledige lokaler i Pirsenterets nye helsefløy

Pirsenterets helsefløy ønsker flere små helsebedrifter velkommen. Deling av funksjoner og infrastruktur er noen av ressursene du får tilgang til, i tillegg til et utvidet, faglig miljø.

Trondheim Hjertesenter, Eureka kiropraktikk og Brattøra bedriftshelsetjenester har allerede flyttet inn i vår nye helsefløy. Fortsatt er det plass til flere helsebedrifter som ønsker å benytte vår infrastruktur i fellesskap med andre relevante bedrifter.

Her deler du funksjoner som kjøkken, møterom, avfallsrom og toaletter. For de som er interessert i et utvidet samarbeid er det mulig å dele sekretær, resepsjon, venterom, kjøkken og møterom etc.

Som utleier har Pirsenteret et tilstedeværende driftsapparat som kontinuerlig holder eiendommen og dens tekniske anlegg i god stand.

Lett å komme seg til

Å ha tilholdssted på Pirsenteret gir mange fordeler for dine pasienter/kunder, blant annet:

 • Lett tilgjengelig parkering (P-hus og ute).
 • Flere busslinjer har Pirsenteret som stoppested
 • Taxi-holdeplass
 • Kort avstand fra togstasjon og hurtigbåt-terminal
 • Hotell med flybuss til og fra Trondheim Lufthavn Værnes

Praktisk sted å jobbe

Pirsenteret er også et praktisk sted for deg å jobbe, i form av:

 • Dagligvarebutikk
 • Bokhandel
 • Frisør
 • Kaffebar
 • Personalrestaurant (frokost, lunsj, middag)
 • Treningsrom

Fleksible arealer – se oversikt

Arealet som kan leies består av celler med svært fleksibel inndeling. Små og større arealer kan avgrenses uten store tiltak. Slik kan du som leietaker få skreddersydde lokaler på en enkel måte. Arealene merket A-G er tilgjengelige lokaler.

Anette Vinje, Pirsenteret, senterleder, ledige lokalerØnsker du å vite mer om helsefløyen og finne ut om din helsebedrift kan være en aktuell leietaker, kontakt Senterleder Anette Vinje på e-post: anette.vinje@ecde.no

Om Pirsenteret

Pirsenteret har et areal på rundt 65 000 m2 og huser i dag godt over 100 bedrifter. Senteret er bygd i flere etapper; første trinn var ferdig i 1989, og det nyeste ble ferdigstilt i 2009. For tiden foretas en omfattende oppgradering av teknisk infrastruktur, blant annet ventilasjon og el.-anlegg i den eldste bygningsmassen. Som eier og utleier har Pirsenteret en framtidsrettet plan for utvikling og vedlikehold av eiendommen.

Totalt bidrar ca. 3000 personer i huset med sin kreativitet og fagkompetanse, noe som gjør senteret til et spennende møtested, både for deg og dine forbindelser.

Om E. C. Dahls Eiendom AS

Pirsenteret eies av E. C. Dahls Eiendom AS, som ble etablert i 1986 og er det ledende eiendomsselskap i Trondheim Sentrum. Selskapet ønsker å være en naturlig eiendomspartner for privat næringsliv og offentlige virksomheter i bykjernen.

Selskapets strategi er å være en langsiktig eiendomsaktør, med fokus på beliggenhet og riktig kvalitet til riktig pris, tilpasset brukerens behov.

E. C. Dahls Eiendom AS eier helt eller delvis over 60 eiendommer i Trondheim sentrum. Selskapet eies av Reitan Eiendom AS.

Om Brattøra

Pirsenteret har en unik beliggenhet på Brattøra, der byen møter fjorden. Brattøra er et satsingsområde for næring og bolig, og tiltrekker seg stadig flere store, spennende og nytenkende aktører. Et verdifullt miljø for utvikling og trivsel.