Tren pilates i lunsjen på Pirsenteret

Gratis lunsj-pilates på torsdager

På Pirsenteret er vi så heldige at vi har noen fantastiske leietakere som gjerne deler av sine kunnskaper med oss andre her på huset. Mona som jobber hos Helseplattformen kommer nå til å kjøre igang Pilates hver mandag i lunsjen, og hun gjør det helt gratis. Så her er sjansen til å få en skikkelig god start på uken. Mona har instruert Pilates i 20 år, og er instruktør hos Zenit yoga.

Litt om PILATES

Pilates er en metode for bevegelse og stryke av kropp samt aktivering av sinn med det formål å øke kroppsbevissthet. Pilatesmetoden har seks prinsipper: pust, konsentrasjon, kontroll, sentrering, presisjon og flyt. Det man kan forvente av pilatestrening er å lære en ordnet serie som bearbeider hele kroppen. Målet er blant annet å styrke og tøye kroppen under hver øvelse.

I denne Pilates- timen vil man bearbeide hele kroppen med dynamiske øvelser som kontinuerlig stryker og tøyer ved at man forankrer alle øvelsene i kjernen «power house». Passer for deg som liker stryke, fleksibilitet og få ytterligere kroppskontroll via dynamiske øvelser og inspirerende musikk.

Mona sier at dette er en time du kommer til å kjenne skikkelig i kroppen!

 

Når: Torsdager 11:35 – 12:00

Hvor: SportyPir

For hvem: ansatte på Pirsenteret