Hopp til innholdet

HAVETS FESTBORD 28. MARS

Sammen med Hegstad & Blakstad feirer vi Norway Seafood Festival ved å tilby havets festbord med spennende og velsmakende retter fra havet til lunsj fredag 28. mars.

Pirsenteret bidrar slik at lunsjen med delikatesse fra havet får en hyggelig pris.
Lunsjen koster kr. 150.- * pr pers, og betales i appen. * gjelder kun ansatte på Pirsenteret.

VELKOMMEN TIL LUNSJ - SJØMAT ER BRA FOR HELSEN, MILJØET OG ER BÆREKRAFTIG!

DETTE STÅR PÅ MENYEN TIL HAVETS FESTBORD DEN 28. MARS:

Helbakt kveite med grillet kål og grønn eplevinarette
Persilledampet småpotet
Bakt laks med sautert aspargesbønner og squash
Skalldyrsuppe
Sushibuffet med laks tataki, sashimi, maki og tempurafisk
Wakame, syltet ingefær, ponzu, misomajones og wasabi
Røkt laks
Eggerøre
Pastasalat med varmrøkt laks
Krabbeklør
Reker
Blåskjell
Sitron, Sandefjordsmør, Hegstad & Blakstad sin egen aioli, Brød og smør,
Grønn salat med sennepsvinagrette.

Les mer om Norway Seafood festival her.