Hopp til innholdet

AKTIVITETSDAG ONSDAG 27. SEPTEMBER

Vi inviterer alle ansatte på Pirsenteret til en lavterskel aktivitetsdag onsdag 27. september.

Aktivitetene er GRATIS*

Velg én eller flere aktiviteter som pilates, kontorstrekk, shuffelboardturnering, styrketrening, sjøbading, rappellering, sykkeltilpasning mm.

Ta med kollegaene dine og bli med!

* Aktivitetene er gratis og gjelder kun for ansatte på Pirsenteret. Deler som må skiftes og ekstra arbeidstimer til sykkelservice fra Brattørkaia Sykkel må betales av den enkelte.

Er det noe du lurer på i forbindelse med aktivitetsdagen er det bare å ta kontakt med oss på senterkontoret til Pirsenteret i 1. etg i Pir 1.

Etter en aktiv dag trenger vi litt mat, og blir det nydelig tacobuffet fra Hegstad & Blakstad med alt du trenger og god drikke i kantina vår her på Pirsenteret fra kl. 16.00. Tacobuffet koster kr. 199,- pr pers, mat og drikke må betales av den enkelte. For å få en så lav pris på tacobuffet dekker Pirsenteret deler at den opprinnelige prisen. Håper mange kommer til en hyggelig afterwork.

Det er fullt mulig å komme innom, men meld deg gjerne på afterworken så har kjøkkenet en liten oversikt på hvor mange som kommer. Meld deg på her.

PROGRAM OG PÅMELDING

Det er masse aktiviteter gjennom hele dagen, se mer info om aktivitetene og påmelding under. Vi gjør oppmerksom på at programmet kan bli endret.

Sjekk også arrangementet på Facebook, der vil det bli lagt ut forløpende informasjon.

Det er begrenset plasser på flere av aktivitetene, melder du deg på, men ser senere at du ikke kan delta, send en beskjed til booking@pirsenteret.no så får vi slettet din booking. Da vil noen andre få mulighet til å delta isteden.

PILATES KL. 07.30 - 08.15 I TRENINGSSALEN- TIMEN ER FULLBOOKET

Pilates er en metode for bevegelse og stryke av kropp samt aktivering av sinn med det formål å øke kroppsbevissthet. Pilatesmetoden har seks prinsipper: pust, konsentrasjon, kontroll, sentrering, presisjon og flyt. Det man kan forvente av pilatestrening er å lære en ordnet serie som bearbeider hele kroppen. Målet er blant annet å styrke og tøye kroppen under hver øvelse.

Instruktør: Mona Stedenfeldt.

Maks 15 deltagere - påmelding her

MOBILITETS- / OG BEVEGELIGHETSTRENING KL. 09.30 - 10.00 I TRENINGSSALEN

Timen passer alle uansett alder og forutsetninger som har et ønske om å lære enkle bevegelser for å øke bevegelighet i kroppen. Timen gjennomføres i treningssalen kl. 09.30 - 10.00.

Instruktør: Frida B. Valstad, fysioterapeut fra LØFT helse Piren.

Maks 15 deltagere - påmelding her.

KONTORSTREKK KL. 12.15 - 12.35 I FELLESAREALENE I GLASSGATA VED KANTINEN

Frida B. Valstad, fysioterapeut fra LØFT helse Piren, gjennomfører en kontorstrekk kl. 12.15 -12.35.
Kontorstrekk er en fin mulighet til å lære hvordan du kan gi kroppen en positiv pause i hverdagen.

Her er det plass til mange, så meld deg på!

SYKKELTILPASNING AV APIIR KL. 08.00 - 15.00 I FELLESAREALENE I GLASSGATA VED KANTINEN

Opplev en skreddersydd sykkeltilpasning med Apiir! En sykkeltilpasning handler om å stille inn sykkelen til din kropp og ditt behov. Dette kan bidra til en mer komfortabel og effektiv sykkelopplevelse, samt redusere risikoen for skader og smerter. Alle syklister vil ha nytte av en sykkeltilpasning for å få mest mulig ut av syklingen!

Det eneste du trenger er å ta med er sykkelen, tilpasningen pr sykkel tar 30 min.

Begrenset med plasser - Påmelding gjøres her.

BRATTØRKAIA SYKKEL - SYKKELSERVICE KL. 09.00 - 15.00 AKTIVITETEN ER FULLBOOKET

Sykkelservicepakke mellom kl. 09.00 - 15.00 gjennomføres av vår gode nabo Brattøra Sykkel. De vil utfør servicen ved senterkontoret i 1. etg PIR 1, motsatt side av Pirion kaffebar.

Servicepakken gjelder kun til ansatte på Pirsenteret. Inkluderer justering av gir/brems, fylle luft i dekk, evt. enkel hjuloppretting, retting av girøre, retting av bremseskiver, samt oppsmurning, sikkerhetssjekk med stramming av evt. løse deler på sykkelen. Dekk-skifte kan bestilles separat, hvis du har andre ønsker, skriv det gjerne i arbeidsbeskrivelsen ved bestilling.

Den generelle sykkelservicepakken er GRATIS. Evnt skifte av deler og ekstra arbeidstimer for dette betales av den enkelte.

Begrenset med plasser - bestill time her. Skroll ned til Pirsenteret sykkelservice.

SHUFFELBOARD TURNERING HOS SENAB EIKELAND I LES

Shuffelboard er et brettspill der målet er å få flere poeng enn motstanderen. Spillet er morsomt og spennende.

Velkommen til Shuffleboard turnering i regi av Senab Eikeland og The Social Gaming Group Vi inviterer til en uhøytidelig kappestrid ved shuffleboardet, dette er et lavterskel tilbud, så om du har spilt lite eller mye fra tidligere har ingen betydning. Hvert lag består av 2-4 spillere, antallet velger man selv, regler for dagen og påmelding av lag kan du lese her

TETRIS GAMING HOS IT-SJEFEN

Slipp nostaligen løs og test deg på et arkadespill med tetris hos IT-sjefen.

Spillet står tilgjengelig hele dagen.

TRAPPELØP I PIR 3

Test deg selv i trappeløp i PIR 3 og konkurrer mot andre ansatte på Pirsenteret.

Løp trappene i oppgang F opp og ned 2 ganger, ta tiden selv og noter din tid på tavlen som står ved start. Sjekk i løpet av dagen om noen har slått din tid, da er det bare å ta en runde til.

Personen med best tid vinner et Midtbykort. Vi forventer at alle er ærlige med sine tider, og ikke justerer motstandernes tider.

Aktiviteten gjennomføres hele dagen.

RAPPELLERING KL. 10.00 - 15.00

Vil du ut av komfortsonen, teste høydeskrekken og samtidig føle på mestring? Da må du prøve rappellering.

Det blir drop-in på denne aktiviteten.

Plassering av rappellering tas tett innpå aktivitetsdag pga vær og sikkerhet. Dette kan foregå utendørs eller innendørs.

SJØBADING

Bli med og utfordre deg selv. Test Trondheimsfjorden!

Vi kan ikke garantere høye temperaturer i Trondheimsfjorden, men det er ingen tvil om at å bade året rundt er oppkvikkende og godt for kropp og sjel. Det å bade fra Pirsenteret gir deg også en fantastisk utsikt til Munkholmen, Hurtigruten og andre fartøy som passerer på fjorden.

Mer info kommer.

OWS - OPEN WATER SWIMMING

Mer info kommer.

STRETCHING PÅ ARBEIDSPLASSEN - IMPULSE PIRBADET

IMPULSE Pirbadet kommer til din arbeidsplass og kjører en 15 min stretching for deg og dine kollegaer. Det er lagt inn litt tid for spørsmål i etterkant av stretchingen.

De starter kl. 08.30 og siste time er kl. 15.30. Hver stretching time starter hver hel eller halv time. Det er ikke time kl. 11.30.

Ønsker du at IMPULS skal komme til bedrift, send en epost til trude.bjorn@ecde.no med ønsket tidspunkt og navn på bedriften. Første mann til mølla! Påmeldingsfrist mandag 25. september.

STYRKETRENING I FELLESAREALENE I GLASSGATA I LES - IMPULSE PIRBADET KL. 15.00

Bli med på en styrketime med instruktører fra IMPULSE Pirbadet. Her bruker vi kun egen kroppsvekt som motstand.

Forhåpentligvis blir du litt svett og sliten, så ha med deg litt vann og ha på treningstøy for ei styrkeøkt. Det er mulig å ta en dusj i garderobene våre.

Det blir en styrketime kl. 15.00 i fellesarealene i LES.

Her er det plass til mange - så meld deg på!

SALSA INTRO - SALSANOR TRONDHEIM KL. 14.00

Lær deg noen trinn og turer for en god start ut på dansegulvet.

SalsaNor Trondheim kommer med en enkel innføring av Salsa som fokuseres på basistrinn, rytmeforståelse, samt enkle figurer og kombinasjon av disse. Dette blir en gøyal innføring i salsa. Salsakurset gjennomføres i LES.