JulePåfyll på Piren

Hørt om trønderne som fikk Samsung og Obama Foundation til å bli interessert i bærekraft?

 

Tirsdag 19. desember kl. 8.00-10.00

  • Foredrag av Morten William Knudsen, høyskolelektor ved BI
  • Samtale med Mads Simonsen (Ducky) og Sarah Elise Gjemdal (Sarah Panter)
  • Julevert og samtalepartner: Petter Myhr, direktør for Olavsfestdagene

JULEFROKOST –  JULEGLØGG – JULEKAKER – JULEMUSIKK – JULESTEMNING

 

Påmelding: https://www.bi.no/om-bi/kalenderaktiviteter/2017/desember/medarbeiderne-er-merkevaren-eller-living-the-brand/

 

Medarbeiderne er merkevaren

Morten William Knudsen

 

Knudsen er en svært engasjert og mye benyttet foredragsholder for næringslivet, og fikk prisen «Best Teacher Award» av Handelshøyskolen BI i 2017. Han har arbeidet med problemstillinger rundt det å skape slagkraftige organisasjoner som produserer verdi for kunder i 25 år.

Foredraget handler om å bygge en tydeligere identitet internt i bedriften og skape kreative, lidenskapelige medarbeidere som yter sitt maksimale. De ansatte er nemlig kjernen i merkevaren, og en bevissthet rundt dette – samt gode tiltak for endring av kulturen – er bedriftens viktigste suksessfaktor.

Vi kan love deg et forrykende foredrag!

 

Living the brand i praksis

Samtale mellom Sarah Elise Gjemdal, Mads Simonsen og Petter Myhr

 

Sarah Elise er gründeren bak butikken Sarah Panter i Mercur-senteret. Konseptet hennes er bl.a. å gjøre brukte klær attraktive, og la kunder pantsette klær de ikke lenger har bruk for. Et glimrende alternativ for de miljø- og motebevisste blant oss.

Mads er en av 13 engasjerte medarbeidere i Ducky, som er leietakere på Piren. De jobber med miljø- og klimaspørsmål, og bistår blant annet bedrifter med å lage helhetlige klimastrategier. Ducky har en flat organisasjonsstruktur, og hevder at de erstatter hierarki med hensikt og lidenskap. Hva dette betyr i praksis, får du sikkert god greie på i løpet av innslaget!

Samtalen ledes av Petter Myhr, direktør i Olavsfestdagene og tidligere sjef for vår Brattøra-nabo Rockheim.

Gå tilbake 07.12.2017